Lichtjesvaart - Rondvaart Europoort en Maasvlakte by night

Bij de Lichtjesvaart is inbegrepen:

  • 1x Een heerlijk 3-gangen menu met buffet
  • Rondvaart Europoort Maasvlakte by Night

Prijs: € 29,95 p.p. op basis van 25 personen (exclusief diner).
€ 22,75 per kind (4-11 jaar) en senioren (65+) € 26,50

Optioneel

  • Diner in thema: € 30,00 p.p.
  • Drankenarrangement: € 20,40 p.p.

Data 2022

  • 17 oktober 2022
  • 21 oktober 2022
  • 24 oktober 2022

De prijs van de Lichtjesvaart is geldig tot en met 31 december 2022.

Maasvlakte by Night: Lichtjesvaart

De Rotterdamse haven is 24 uur per dag, 7 dagen per week, volop in bedrijf. Zodra het buiten donker wordt lijkt het alsof de haven nog meer leeft. Geniet van onze sfeervolle avondvaart waarbij de 2e Maasvlakte prachtig verlicht is om alle werkzaamheden mogelijk te maken. 

Heerlijke buffetten

Met de  Maasvlakte by Night vaart u ’s avonds over het prachtige gebied dat alleen toegankelijk is voor medewerkers van de omliggende bedrijven en schepen. Vaar met ons mee en bekijk de 2e Maasvlakte in een heel ander licht!

Spot zeehonden en zeereuzen De Rotterdamse haven is 24 uur per dag, 7 dagen per week, volop in bedrijf. Zodra het buiten donker wordt lijkt het alsof de haven nog meer leeft. Geniet van deze sfeervolle avondvaart waarbij de 2e Maasvlakte prachtig verlicht is om alle werkzaamheden mogelijk te maken.

Tijdens de rondvaart maakt u kennis met het nieuwste gedeelte van de Rotterdamse haven met de allergrootste containerterminals zoals RWG, APM en Euromax. Met dit in zee aangelegde gebied ter grootte van 2000 hectare werd de Rotterdamse haven 20% groter en bereikbaar voor de nieuwste en grootste containerschepen. Afhankelijk van de waterstanden krijg u tijdens deze rondvaart regelmatig zeehondjes te zien. Tijdens onze Rotterdamse lichtjescruise varen we langs de skyline, bruggen en door de stadshavens.

Heerlijke buffetten

Tijdens deze 3 uur durende vaart serveren wij een overheerlijk buffet in een steeds wisselend landenthema. Italiaans, Spaans, Mexicaans, Amerikaans maar ook de Hollandse keuken kan tijdens deze vaart centraal staan. 3 Gangen die zoveel mogelijk de typische smaken van een land vertegenwoordigen.

Live muziek en entertainment

Bij voldoende deelnemers organiseren we op diverse vaarten passend entertainment, live muziek of vermaak. Denkt u aan Mariachi’s, Italiaans zingende ijscomannen. Bluegrass formatie, vertolkers van het Nederlandse lied. De totale beleving wordt zo nog groter!

Tijden en steigers

  • Inschepen: vanaf 19:00 uur
  • Vertrek: 19:30 uur
  • Terugkomst: circa 22:30 uur

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Algemeen

Aan boord van dit partyschip treft u een varend theater aan. Tijdens de havencruise wordt u vermaakt met heerlijk eten, drinken en schitterend entertainment.

Faciliteiten

De dinnershows zijn interactief, u mag alles maar moet niets! Grappen, grollen, dansen op stoelen en tafels, een polonaise of een dansje op het podium; u kunt alles verwachten tijdens deze dinershows. Een gedurfde grap en hilarische opmerking, van begin tot het einde van de avond wordt u meegenomen in het feestgedruis en vermaak. Een heerlijke rondvaart met eten, feesten en lachen.

Het Schip

De shows vinden plaats aan boord van een schip . Wij kunnen u met zekerheid zeggen dat dit partyschip uniek is op het water. Aan boord van de Ameland bevinden zich diverse ruimtes waarvan één met een sensationele binnen hoogte van bijna 5 meter. Iedere ruimte beschikt over een eigen bar, waarbij een loungebar aan boord niet ontbreekt.Strak, nostalgisch, eigentijds, gedurfd of over de top, dit partyschip biedt u de gelegenheid om bij uw evenement de ambiance te creëren waar mensen zich goed voelen.

Ligging

Dit partyschip ligt in de Parkhaven van Rotterdam. De haven is makkelijk bereikbaar en in de nabije omgeving is er voldoende parkeergelegenheid.